Tickets Eurobasket 2019 beschikbaar

Tickets voor de groep- en finalefase voor FIBA Women’s Eurobasket 2019 in Servië en Letland zijn nu online te koop. Een supportersreis om de Belgian Cats in eerste instantie aan te moedigen in Zrenjanin is tevens in volle voorbereiding.  Meer info volgt volgende week.

Het Servische lokale organisatiecomité kondigde vrijdag de start aan van de kaartverkoop tijdens een promotieactiviteit in de hoofdstad Belgrado, met FIBA Women’s EuroBasket 2019-ambassadeur, Natasa Kovacevic en de Servische secretaris-generaal van de basketbalfederatie Dejan Tomasevic, aan.

Tickets kunnen worden gekocht via Tickets.rs en zijn beschikbaar als dagpassen, geldig voor alle matchen op die dag in de betreffende locatie, en groepspassen, geldig voor alle partijen in respectievelijk Nis, Zrenjanin of Belgrado.

Alle wedstrijden van Groep C worden gespeeld in Sports Center Cair in Nis, op 27, 28 en 30 juni. Groep D, met de Belgian Cats, wordt gehost door Zrenjanin, in Crystal Hall, met de wedstrijden gepland voor dezelfde datums.

Alle opeenvolgende rondes – van de kwalificatiewedstrijden voor de kwartfinales tot de finale – worden gehouden in de Arena van Belgrado van 2-7 juli. #Basketbelgium #BelgianCats